0724.180.172 Preturi incepand cu 35 euro/ml office@balustradeinoxbucuresti.ro

Despre Noi

BalustradeInoxBucuresti este o companie avand capital integral romanesc ce va pune la dispozitie o gama variata de balustrade din inox, scari, copertine precum si alte confectii din inox. Avand o traditie de peste 10 ani in domeniu si 3 echipe de montaj formate din oameni cu o vasta experienta dobandita in timp, BalustradeInoxBucuresti este solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Fie ca doriti sa optati pentru un design nou si modern, ori pentru unul clasic, BalustradeInoxBucuresti va sta la dispozitie oferindu-va consultanta, si punandu-va in practica ideile!

Daca sunteti din Bucuresti sau pe raza a 300 km de acesta, SC BalustradeInoxBucuresti SRL este ceea ce cautati.

Pentru ca fiecare lucrare este o provocare pentru noi si pentru ca facem tot posibilul incat dumneavoastra, beneficiarul, sa fiti incatat mereu de rezultatul final, SC BalustradeInoxBucuresti SRL este cea mai buna alegere!

CONSULTANTA GRATUITA

Oferim consultanta gratuita pentru orice confectie de inox, inox cu sticla sau inox cu lemn. Va vom raspunde si oferi solutia optima: fie telefonic, fie pe e-mail, fie prin deplasare gratuita la locatie.
 

ORICE CONFECTIE INOX

Cu o vasta experienta pe piata confectiilor de inox, putem executa orice balustrada de inox, sau confectie de inox, de la cele mai simpla la cea mai complexa.
 
 

AVANS 0

Echipa noastra nu percepe avans. In momentul in care gasim impreuna solutia care sa va satisfaca gusturile, comanda se da colegilor de la atelier. Abia cand acestia revin la montaj dumneavoastra achitati un avans de 50%, iar restul la sfarsit.

CONTACT RAPID

Raspundem oricarei intrebari de L-S intre orele 7-21. Pentru a fi mai aproape de dumneavoastra intr-o piata tot mai competitiva, va putem furniza si explica orice detaliu legat de lucrarea dumneavoastra telefonic sau pe e-mail.